Brza čorba od bundeve i paradajza – kraljica supa i potaža

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Brza čorba od bundeve i paradajza – kraljica supa i potaža

Sastojci

500 g bundeve

2 glavice crnog luka

1 čen belog luka

2,5 dl vode

5 dl soka od paradajza

so i biber

30 golice

2 kašičice suvog začina

vranilova trava

peršun

 

Priprema:

 

Oljuštiti bundevu, naseći i kratko prokuvati sa malo vode. U tiganju propržiti sitno seckan luk sa

malo ulja i dodati vranilovu travu, sok od paradajza, malo suvog začina i mleveni biber. Skuvanu

bundevu samleti štapnim blenderom, dodati upržen luk i po želji razrediti paradajz sokom ili

vodom. Istostirati golicu.

Podeli: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Neša Travka

IMG_1454
prethodna
Podvarak sa šaranom
IMG_1545
sledeća
Pihtije od boba i salata od korenastog povrća

Dodajte svoj komentar