Sushi – hosomaki i futomaki

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Sushi – hosomaki i futomaki

Sastojci

250 g kuvanog pirinča

60 g lososa

50 g krastavca

30 g crvene paprike

wassabi, đumbir i soja sos po potrebi

40 g surimi štapića (kraba)

Način pripreme:

Pirinač dobro isprati od skroba, staviti u šerpu sa istom razmerom vode i pirinča. Kuvati na srednjoj temperaturi 27 minuta(dok voda ne ispari), preliti pirinčanim sirćetom i dobro promešati. Ostale namirnice seći po želji (debljina i dužina).

Podeli: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Kitchen TV

cini-i-zacini-ep15-persun-mov_snapshot_13-10_2016-10-24_12-05-14
prethodna
Namaz od belog pasulja i peršuna
ukusi-azije-ep20-yakisoba-mov_snapshot_11-30_2016-11-01_15-13-09
sledeća
Yakisoba

Dodajte svoj komentar