Ukusi domaće hrane – nedelja, 3. jul – 24 sata putujemo po Srbiji i pripremamo tradicionalne specijalitete

Gde god otišli prati nas ukus domaće hrane i detinjstva. Dočaraćemo najlepše ukuse domaće kuhinje i prikazati gastronomske osobenosti koje predstavljaju našu tradiciju. U nedelju, 3. jula, vodimo vas na kulinarsko putovanje severom, zapadom, jugom i istokom Srbije. Probaćemo, između ostalog, čarobni pasulj iz Gornjeg Taora, škembiće iz Bačke Palanke, janiju i kupus sarmu sa pasuljem iz Pirota, valjevsku gibanicu, vinski gulaš iz Slavonije, videćemo kako proju prave u Beloj Palanci, saznaćemo da se u okolini Valjeva lenja pita pravi i od rakije, naučićemo i kako se u Prijepolju prave čuvene mantije i kadaif, podsetićemo se musake sa pohovanim tikvicama, sarmi, knedli sa šljivama ili vanilica.
U nedelju, 3. jula, na jedinom domaćem kulinarskom TV kanalu – putujemo po Srbiji i pripremamo tradicionalne specijalitete. Prijatno gledanje!